söndag 30 mars 2014

Lyx i bra väder

Nu när vädret har blivit riktigt bra har jag passat på att njuta av det i helgen och lagt bakom mig strax över 15 mil cykel och ett 5 km löp lopp. Cyklingen har bestått ett pass med tre från cykel gymnasiet och ett pass med MAIF. Det har varit helt otroligt att cykla bland annat på grund av vädret men destto mer på grund av den nya cykeln som jag äntligen har fått ta ut och testa på riktigt. Kort sagt så var den underbar, väldigt responsiv och bekväm man satt i princip bara och njöt under hela färden.
Utrustningen var dock inte på topp på löploppet då jag bara hade terräningskor med mig då det var annonserat som ett terräng lopp till morgonen innan och jag missade ändringen...
med det gick ändå bra, loppet var en del av akele cup och gick inne i mjölby runt BT fabriken där loppet blev istället för ett 5 km lopp på terrängspår ett kontrollmätt 5 km. Men även fast jag hade fel skor så sprang jag helt otroligt bra och fick tiden 17:09, med den tiden så säkrade jag en tredje plats på loppet bakom två andra triathlon gymnasister. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar